Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

BA-BS Formları ve Muhasebe Eğitimleri

BA-BS Formları ve Muhasebe Eğitimleri
26 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

BA-BS Formları ve Muhasebe Eğitimleri

Muhasebe: BA-BS Formları ve Detayları

Muhasebe alanında çalışanlar ve muhasebe öğrenmeye çalışanlar için "FORM BA-BS Tüm Detaylar" eğitim setimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Kimler BA-BS Belgesi Düzenler?

BA-BS belgeleri herhangi bir mali yılı içerisinde belirli bir limitin üzerinde mal alış ve satışı yapan mükellefler tarafından düzenlenir. Tabii ki bu mükelleflerin kim olacağı ve limitin ne kadar olduğu gibi detaylar da yer alıyor. Bu konuda 'Kimler BA-BS Belgesi Düzenler?' dersimizi izleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Muhasebe Eğitimleri

Vidoport, çeşitli Muhasebe Eğitimleri ile kullanıcıların hem teorik hem de pratik bilgilerini geliştirmeyi hedefler. Eğitimlerimiz; genel muhasebe, maliyet muhasebe, yönetim muhasebesi gibi birçok farklı alanda bilgiler içerir.

Vidoport'un Yıllık Üyelik planları ile tüm Muhasebe videolarına sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Bu yolla, siz de muhasebe konusunda bilgilerinizi artırabilir, kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Üyelik planları ve ücretlere buradan ulaşabilirsiniz.

Yıllık Üyelik avantajlarımızla tüm Muhasebe videolarına ve eğitimlerimize sınırsız erişebilir, kendinizi geliştirirken aynı zamanda kariyerinizde bir adım öne geçebilirsiniz. Üyelik planlarımız ve avantajları için tıklayınız.

En Başa Dön