Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DÜŞEYARA Formülü ile Excel'de Veri Doğrulama ve Listeleme Teknikleri

DÜŞEYARA Formülü ile Excel'de Veri Doğrulama ve Listeleme Teknikleri
22 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DÜŞEYARA Formülü ile Excel'de Veri Doğrulama ve Listeleme Teknikleri

Excel'de DÜŞEYARA Formülü ve Veri Doğrulama

Bilgi çağında yaşadığımız bu dönemde, verilerin önemi gittikçe artmakta ve data işleyebilen kişilerin değeri her geçen gün daha da artmaktadır. İş dünyasının vazgeçilmez araçlarından biri olan Excel, bu veri işleme sürecinde oldukça önemlidir.

Excel ve İş Gücü

Excel, iş hayatında verileri derleyip analiz etmemizi sağlar. Basit bir veri tablosu oluşturmadan finansal modeller oluşturmaya kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan Excel, iş yaşamının hemen her alanında kendisine yer bulmaktadır. Bununla beraber Vidoport tarafından sunulan Excel Eğitimleri ile Excelsiz bilgilerinizi daha da ilerletebilirsiniz.

DÜŞEYARA Formülü ve Veri Doğrulama

DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır? DÜŞEYARA formülü, Excel’de oldukça sık kullanılan formüller arasında yer alır. Bu formülle, büyük veri yığınları arasında hızlı ve etkili aramalar yapabiliriz. Formülün kullanımını daha da genişletmek için 'DÜŞEYARA-Veri Doğrulama ile Listeleri kullanmak' dersimizde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Vidoport olarak, Yıllık Üyeliklerimiz ile 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimize dilediğiniz zaman erişim sağlayabilir ve Excel konusunda becerilerinizi istediğiniz zaman geliştirebilirsiniz. Başarıya giden yol bilgiyle açılır ve Vidoport bu yolculukta sizlere rehberlik eder. Yıllık Üyeliklerle birlikte getirdiğimiz unutulmaz eğitim deneyimine sizler de katılabilirsiniz.
 

En Başa Dön