Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013 ile Pivot Tablolarındaki Alt Toplamları Gizlemenin Yolları

Excel 2013 ile Pivot Tablolarındaki Alt Toplamları Gizlemenin Yolları
27 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013 ile Pivot Tablolarındaki Alt Toplamları Gizlemenin Yolları

Excel İle İş Hayatında Fark Yaratın

İş dünyasının vazgeçilmez aracı olan Excel, veri analizi, raporlama ve hesaplama işlemlerinin tamamen ötesine geçiyor ve kapsamlı analizler yapma, profesyonel raporlar oluşturma, verinin görselleştirilmesi ve birbirinden farklı sayısız işlevi ile hayatı kolaylaştırıyor. 

Excel Eğitimleri ile Profesyonelleşin

Vidoport'ta sunulan Excel Eğitimleri ile temel seviyeden ileri seviyeye kadar Excel'i etkin bir şekilde kullanmayı öğrenebilirsiniz. 

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak

Özellikle 'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim setimiz, Excel’in en güçlü özelliklerinden biri olan pivot tablolar konusunda sizi adım adım bilgili hale getiriyor. Pivot tablolar, büyük miktarda veriyi anlamak, analiz etmek ve raporlamak için kullanılan bir Excel özelliği olup, iş hayatında oldukça değerlidir.

Bu eğitim seti içinde yer alan Özet tablolarda alt toplamları gizlemenin farklı yolları dersinde, Excel'in bu çok boyutlu ve karmaşık görünen tablo yapısını daha anlaşılır ve kullanışlı hale getirebileceğinizi görebilirsiniz.

Vidoport ile Excel'i öğrenmek ve iş dünyasında kendinize güçlü bir yer edinmek artık çok daha kolay. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz ile sınırsız eğitimlerimizden yararlanabilirsiniz.
 

En Başa Dön