Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013: Pivot Tablolar İle Hesaplanmış Alan Verileri Eklemek

Excel 2013: Pivot Tablolar İle Hesaplanmış Alan Verileri Eklemek
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013: Pivot Tablolar İle Hesaplanmış Alan Verileri Eklemek

 Excel 2013: Pivot Tablolar ile Hesaplanmış Alan Verileri Eklemek

İş dünyasında Excel, bir ofis programı olarak daha çok öne çıkıyor. Günlük işlerden veri analizine kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan Excel; tablolar, grafikler ve formüller ile verileri analiz etmek ve organizasyonlar için bilgiyi yönetmek için ideal bir araçtır.

 Excel ve Pivot Tabloların İş Dünyasındaki Rolü

İçerdiği geniş işlevler sayesinde, Excel hemen her iş alanında kullanım bulmaktadır. Ancak özellikle verileri özetlemek ve analiz etmek için Excel'in Pivot Tablolar özelliği iş dünyasında sık kullanılan bir araç haline gelmiştir.

Pivot tablolar, bir veri setindeki büyük miktarda bilgiyi özetler. Bu özellik, verilerinizi daha net bir şekilde görmek ve anlamak için etkili bir araç sunar. 

Vidoport'ta sunduğumuz Excel Eğitimleri, 'Pivot Tablolar' konusunda birçok değerli bilgi içerir. Dahası, 'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim setimiz, bu işlevi en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı öğretir. Bu eğitim setine buradan ulaşabilirsiniz.

 Hesaplanmış Alan Verileri Eklemek

Excel ile gerçekleştirebileceğiniz özelliklerden biri de, 'Hesaplanmış alan verileri eklemek'. Bu işlev, Pivot tabloda verileriniz üzerinde özel hesaplamalar yapmanızı sağlar. 

Vidoport'ta, 'Hesaplanmış alan verileri eklemek' konusu üzerinde ayrıntılı olarak durulmaktadır.

En etkili öğrenme için, Excel videolarını içeren eğitim setlerimize göz atmanızı öneririz. Bu eğitim setlerimiz, pratik becerilerinizin geliştirilmesinde size yardımcı olacaktır. 

Daha fazlasını öğrenmek için, Yıllık Üyelik seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bu üyelik tipiyle, tüm eğitimlerimize sınırsız erişim hakkına sahip olur ve Excel'in tüm yönlerinde uzmanlaşabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneği, sürekli öğrenme ve gelişim sürecinizin devam etmesi için mükemmel bir kaynaktır.

En Başa Dön