Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013 Pivot Tabloları İle İş Dünyasında Etkin Veri Analizi

Excel 2013 Pivot Tabloları İle İş Dünyasında Etkin Veri Analizi
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013 Pivot Tabloları İle İş Dünyasında Etkin Veri Analizi

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak

İş dünyası, her geçen gün biraz daha dijitalleşiyor ve veri analizi, firmaların rekabetçi kalabilmeleri için hayati önem taşıyor. Bu noktada, Excel gibi bir yazılımın gücünden faydalanmak hem işin hızlanmasını, hem de veri analizlerinin daha kolay ve anlamlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Excel 2013: Pivot Tablolar ile İle Verilerinizi Analiz Edin

Excel, özellikle Pivot Tablolar gibi özellikleri sayesinde, kapsamlı bir veri setini hızlı ve kolay bir şekilde analiz etme olanağı sağlıyor. Pivot Tablolar, belirli bir veri seti üzerinde hızlı bir şekilde toplama, ortalamalama gibi işlemler yapmanıza ve verileriniz arasındaki ilişkileri ve anlamlı bilgileri çıkarmanıza olanak sağlar.

"Farklı Sayfalardaki Değerlerden Özet Tablo Oluşturma"

Pivot tabloların bir diğer önemli özelliği de, farklı Excel sayfalarındaki verileri toplayarak tek bir özet tablo oluşturabilme yeteneğidir. Bu özellik, çok sayıdaki veri seti üzerinde çalışırken zaman ve emek tasarrufu sağlar. Farklı sayfalarda ki değerlerden Özet Tablo oluşturma dersi ile bu yeteneği daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz. 

Vidoport, ''Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak'' isimli eğitim seti ile bu konuda kapsamlı bir eğitim almanızı sağlar. Ayrıca Eğitimleri dahilinde birçok farklı konuda daha profesyonel seviyede eğitimler bulunmaktadır. 

Yıllık Üyelikler ile Vidoport'un sunduğu bu kapsamlı eğitimlerin tamamına sınırsız erişim imkanı yakalayabilir ve kendinizi sürekli geliştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.

En Başa Dön