Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013: Pivot Tabloları ile Veri Analizi ve Satış Grafiği Oluşturma

Excel 2013: Pivot Tabloları ile Veri Analizi ve Satış Grafiği Oluşturma
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013: Pivot Tabloları ile Veri Analizi ve Satış Grafiği Oluşturma

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Kullanarak Satış Grafikleri Oluşturma

Excel, veri analizi ve iş zekası için kullanılan yüksek kapasiteli bir işlem programıdır. Analizlerde öne çıkan unsurlardan biri Pivot Tablolardır. Bu blog yazısında, Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak eğitimimizde ele alınan Özet tablo, özet grafik ve dilimleyici ile satış grafikleri konusuna yakından bakacağız.

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışma

Excelin kendine has özellikleri olan Pivot Tablolar, büyük veri setlerini analiz etmek, özetlemek ve görselleştirmek için mükemmel bir araç oluşturur. 

Özet Tablo, Özet Grafik ve Dilimleyici ile Satış Grafiği Oluşturmak

Excel Pivot Fonksiyonları, karmaşık veri setlerini anlamlı ve kullanıcı dostu raporlara dönüştürme kabiliyetine sahiptir. Excel Eğitimleri setimizde, bu konular hakkında daha detaylı bilgi ve eğitimler bulabilirsiniz. Yıllık Üyelerimize özel vidoport Yıllık Üyelik avantajlarından yararlanarak, siz de 'Excel' konusunda uzmanlaşabilirsiniz. 

Vidoport'un sunduğu Excel eğitim setlerimiz ile hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılarımız için veri analizi ve raporlama konularında uygulamalı eğitimler sunuyoruz. Yıllık Üyeliklerimizle bu eğitimlere erişim sağlayabilir, kişisel ve profesyonel gelişiminize katkıda bulunabiliriz. Yıllık Üyelik seçeneklerimizi inceleyerek size uygun olanı seçebilir ve 'Excel' konusunda bir adım öne geçebilirsiniz.

En Başa Dön