Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013'te Pivot Tablolar ve Yüzdelik Değerlerle Çalışma Eğitimi

Excel 2013'te Pivot Tablolar ve Yüzdelik Değerlerle Çalışma Eğitimi
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013'te Pivot Tablolar ve Yüzdelik Değerlerle Çalışma Eğitimi

Excel'in İş Dünyası İçin Önemli Rolü ve Kullanım Alanları

Dijital çağın en kritik araçlarından biri olan Excel, iş dünyasında veri analizi ve işlem yapısının temel taşıdır. İş süreçlerinin etkinliğini artırmak için kullanılan bu güçlü yazılım aracı, çalışanların veriyi anlamlı ve kullanıcı dostu bir biçime dönüştürmelerini sağlar.

Excel Eğitimleri

Vidoport olarak, kullanıcıların Excel Eğitimleri üzerinde yetkinlik kazanmalarını ve veri analizi yaparken zaman ve efor tasarrufu sağlamalarını hedefliyoruz.

Özet tablolarda değerleri yüzde biçiminde gösterme

'Özet tablolarda değerleri yüzde biçiminde gösterme' dersi ile Excel'deki özet tabloları anlama ve daha da önemlisi, verileri yüzde biçiminde nasıl göstereceğinizi öğreneceksiniz.

Vidoport'daki 'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim setimiz, öğrenme sürecinizi hızlandırmak ve yetkinliklerinizi ilerletmek için idealdir.

Vidoport'un yıllık üyelikleri, 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerine erişim sağlar. Üyelikle ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz, sürekli olarak yeni öğrenme kaynaklarına erişim sağlar ve size profesyonel gelişiminizde yardımcı olur.
 

En Başa Dön