Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 365: Hücre Odaklama Özelliği ve Diğer Kullanımı Kolay Formüller

Excel 365: Hücre Odaklama Özelliği ve Diğer Kullanımı Kolay Formüller
27 Eylül, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 365: Hücre Odaklama Özelliği ve Diğer Kullanımı Kolay Formüller

Excel 365 Özellikleri ve Formüllerinin Kullanımı

İş dünyasının veri analizi gerektiren alanlarında, Excel belki de en kritik araçlardan biridir. Değeri genellikle finans ve muhasebe alanlarından takip etme, bu bilgileri analiz etme ve özetleme kapasitesinden gelir. İyi bir anlama ve uygulama ile, Excel zengin ve işe yarar bilgie dönüştürmek için basit verilere odaklanma yeteneğine sahiptir.

Hücre Odaklama Özelliği Nedir?

Bu hünerli özelliklerden biri, göz atmak veya düzenlemek üzere belirli bir hücreyi veya hücre dizisini hızlı bir şekilde seçmenizi sağlayan Hücre Odaklama özelliğidir.

Excel Eğitimleri

Vidoport'taki Excel Eğitimleri kapsamında sunulan Excel 365 Özellikleri ve Formüllerinin Kullanımı eğitim setimiz, bu özellikleri öğrenmenin yanı sıra, bunları nasıl kullanacağınız konusunda size bir dizi pratik örnek sunar.

Yıllık Üyeliklerimizle, Excel videolarımızı ve diğer eğitim setlerimizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde erişme özgürlüğüne sahipsiniz. Yıllık Üyelik ile, bunlar ve daha fazlası parmaklarınızın ucunda olacak. Yıllık Üyelikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için, buraya tıklayın.
 
Hayatınızı kolaylaştıran bu yararlı Excel 365 özelliklerini ve formüllerini keşfetmek için bugün yayınlanan yeni blog yazımızı okuyun. Bu bilgiyi deneyimlemenin gerçek yolu, kendinizi bu kullanışlı araç ve tekniklerle donatmaktır. Eğitim setimizi denemek için lütfen buraya tıklayın.
 

En Başa Dön