Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 365'in Özellikleri ve Hücredeki Değerlere Göre Liste Yapma Metodları

Excel 365'in Özellikleri ve Hücredeki Değerlere Göre Liste Yapma Metodları
01 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 365'in Özellikleri ve Hücredeki Değerlere Göre Liste Yapma Metodları

Excel 365'in Özellikleri ve Hücredeki Değerlere Göre Listeleme Metodları

İş dünyasında veri manipülasyonu ve analizi söz konusu olduğunda, ilk akla gelen program çoğunlukla Excel'dir. Herkesin kullanabileceği bu yüksek kapasiteli yazılım, işlemlerinizi daha hızlı ve sıkıntısız hale getirir.

Excel 365 ile Verilerinizi Yönetin

Excel 365, veri analizi ve yönetimi konusunda oldukça geniş yeteneklere sahiptir. İster küçük bir işletme sahibi ya da büyük bir şirketteki bir veri analisti olun, Excel 365 Özellikleri ve Excel 365 Formüllerinin Kullanımı eğitimimizi gözden geçirerek bu yazılımın etkileyici özelliklerini keşfetmelisiniz.

Filtre, Mbul Formülleri ile Hücredeki Değere Göre Listeleme Yapmak

Veri yönetiminin önemli bir parçası, tablolarınızdan istediğiniz bilgileri hızlı ve verimli bir şekilde çekmeyi sağlayabilecek yeteneklere sahip olmaktır. Filtre, Mbul Formülleri ile hücredeki değere göre listeleme yapmak dersi, listenizden hızlıca belirli değerlere sahip satırları veya sütunları nasıl çekeceğinizi öğretecektir.

Vidoport'un Excel Eğitimleri kategorisinde yer alan bu ve daha birçok eğitim seti ile Excel becerilerinizi ileri seviyeye taşıyabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimizi edinerek, tüm bu eğitimlere bir yıl boyunca sınırsız olarak erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede profesyonel ya da öğrenci dilerseniz, Excel bilginizi her seviyede işinize yarayacak şekilde geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edin. 

Seçili verileri çeşitli ölçütlerle sıralayıp filtrelemek, etkili bir veri analizi için olmazsa olmazdır. Excel 365'e genel bir bakış ve MBul formülleri ile hücredeki değere göre listeleme yapmanın öğretildiği bu detaylı eğitim seti ile Excel'de veri manipülasyonu konusunda uzmanlaşın.
 

En Başa Dön