Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 365'in Özellikleri ve SIRALA Formülü Kullanımı

Excel 365'in Özellikleri ve SIRALA Formülü Kullanımı
23 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 365'in Özellikleri ve SIRALA Formülü Kullanımı

Excel 365 Özellikleri ve SIRALA Formülü Kullanımı

 İş dünyasında verilerle çalışmanın vazgeçilmez araçlarından biri Excel’dir. Çalışma alanı ne olursa olsun, veri analizi ve raporlama için Excel'den daha etkili bir araç yoktur. 

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi

 Excel, milyonlarca hücreye kadar bilgi saklama yeteneği, formülleri, pivot tabloları ve birçok başka özelliği sayesinde her işletme için bir gerekliliktir. 

Excel 365'in Özellikleri

Excel 365, standart Excel sürümüne göre çok daha fazla özellik ve işlevsellik sunar. 'Excel 365 Özellikleri ve Excel 365 Formüllerinin Kullanımı' başlıklı eğitim setimiz bu konuda size rehberlik edecektir.

SIRALA Formülü Kullanımı

Excel 365'in güçlü formülleri arasında 'SIRALA' formülü öne çıkar. Verilerin düzenlenmesi ve analizi için oldukça etkili bir araç olan 'SIRALA Formülü' hakkındaki 'SIRALA Formülü Kullanımı' dersimizde detaylarına ulaşabilirsiniz.

Vidoport'un Excel Eğitimleri ile Excel 365’e hâkim olabilir ve iş hayatınızdaki veri analizi ve raporlama yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık üyeliklerimizle birlikte, tüm eğitim setlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik bilgilerine ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

En Başa Dön