Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İş Anlaşmaları Yapmanın Yolları

Excel'de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İş Anlaşmaları Yapmanın Yolları
29 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İş Anlaşmaları Yapmanın Yolları

Excel’de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İşlemler Nasıl Yapılır?

Muhasebe, bilgisayar ve finans alanında dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olan "Excel" için en kapsamlı ve sistematik eğitimi sunuyoruz. Eğitim setimiz "Excel’de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İşlemler" alanında kendi içinde bir okuldur. 
Excel’de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İşlemler başlıklı eğitim setimiz, Excel kullanıcılarına detaylı ve anlaşılır dersler sunmaktadır. 

Excel’de Kazanılan-Kaybedilen Cari Analizi Yapmak

Excel’de Kazanılan-Kaybedilen Cari Analizi Yapmak bölümümüzde, sektörünüzdeki en son trendleri anlamanıza ve bilinçli kararlar vermenize yardımcı olacak analiz teknikleri öğrenirsiniz.

Eğitim Setlerimiz ve Yıllık Üyelik Avantajları

Vidoport'ta sunulan tüm "Eğitimleri" içerisinde bu eğitim setimiz de bulunmaktadır. Dileyenler için Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin satışlarını artırmaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Vidoport, size iş dünyasında gereksinim duyulan tüm eğitimleri sunar. Eğitim setlerimizle daha çok kişiye ulaşabilmek ve bu eğitimleri daha kullanışlı hale getirebilmek için Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını artırmayı hedefliyoruz. Yıllık Üyeliklerle, tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlayabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelikler hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın:
 

En Başa Dön