Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Fonksiyonları Tüm Detaylarıyla Öğrenin: Metin Değerine Göre Arama Yapma

Excel'de Fonksiyonları Tüm Detaylarıyla Öğrenin: Metin Değerine Göre Arama Yapma
09 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Fonksiyonları Tüm Detaylarıyla Öğrenin: Metin Değerine Göre Arama Yapma

Excel Arama ve Başvuru Formüllerine Hâkim Olun: 'Metin Değerine Göre Arama Yapma' Tekniği ve Detayları

Merhaba! Excel kullanımı, iş hayatında çok çeşitli alanlarda karşımıza çıkan ve bilgimizi geliştirmemiz gereken bir durumu ifade eder. Vidoport olarak, yaptığımız çalışmalarla sizlere değerli Excel Eğitimleri sunmayı amaçlıyoruz. Bugünkü blog yazımızda, 'Excel Arama ve Başvuru Formüllerini Öğrenin' eğitim setinin bir parçası olan Metin değerine göre arama yapma konusunu ele alacağız.

Excel'de Metin Değerine Göre Arama Yapma

 

Bu yöntem, iş hayatında sağladığı faydalar sayesinde Excel adına çok önemlidir. İşlevin adındaki gibi, değerleri metin formunda olan ve aramanız gereken bireysel değerler üzerinde aramalar yapmanızı sağlar.

Çok Daha Fazlası İçin: Excel Arama ve Başvuru Formüllerini Öğrenin

Bu metin değerine göre arama yapma eğitimi, sadece 'Excel Arama ve Başvuru Formüllerini Öğrenin' eğitim setimizin bir öğesidir. Birçok farklı arama ve başvuru formunu öğrenmek ve Excel konusunda uzmanlaşmak için bu eğitimi mutlaka incelemelisiniz.

Excel'e dair çok çeşitli eğitim videolarımız mevcut. Eğitimlerimizle ilgili daha detaylı bilgiyi Yıllık Üyelik seçeneğimizle elde edebilirsiniz. Yıllık Üyelikle, tüm videolarımızı sınırsız izleyebilir ve eğitim videolarımızın hepsinden yararlanabilirsiniz. Yıllık Üyelikle ilgili daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

En Başa Dön