Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Hücrelerin İzini Sürenler: Açıklama Eklenmiş Hücreleri Bulmak ve Temizlemek

Excel'de Hücrelerin İzini Sürenler: Açıklama Eklenmiş Hücreleri Bulmak ve Temizlemek
09 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Hücrelerin İzini Sürenler: Açıklama Eklenmiş Hücreleri Bulmak ve Temizlemek

Excel'de Açıklama Eklenmiş Hücreleri Bulmak ve Temizlemek

Merhaba değerli okurlarımız! Bu yazımızda sizlere Excel yeteneklerinizi daha da geliştirme fırsatı sunuyoruz. Bugün sizlere, hücreleri ayırt etmek için son derece kullanışlı olan açıklama eklenmiş hücreler hakkında bilgi vereceğiz.

Açıklama Eklenmiş Hücreleri Bulmak

Bir Excel sayfası üzerinde çalışırken, sıklıkla çok sayıda hücre ile uğraşırız. Bu hücrelerden bazılarına açıklamalar ekleriz ki daha sonra bu hücrelerin neyi temsil ettiğini hatırlayabilelim. Ancak bu hücreleri bulmak zaman aldığından, işte size bir kısayol: 'Açıklama eklenmiş hücreleri bulmak ve temizlemek' eğitimimize göz atabilirsiniz.

Hücreleri Tüm Açıklamaları Temizlemek

Bazı durumlarda, tüm açıklamaları kaldırmak isteyebiliriz. Bu işlemi manuel olarak gerçekleştirmek oldukça zahmetli olabilir. İşte tam bu noktada, bu işlemi adım adım anlatan 'Açıklama eklenmiş hücreleri bulmak ve temizlemek' eğitimimize başvurabilirsiniz.

Daha fazlası için Excel Eğitimleri kategorimize göz atabilirsiniz. Verimli çalışmalar dileriz!

Yıllık Üyeliklerimizle Vidoport'un tüm Excel eğitimlerine ve diğer tüm eğitimlere sınırsız erişim sağlayabilirsiniz! Size özel indirimli fiyatlarla Yıllık Üyelik seçeneklerimizi görmek için  buraya tıklayınız. Eğitim setlerimizle Excel'deki ustalığınızı geliştirin ve kariyerinizde bir adım öne geçin!

En Başa Dön