Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Makro Oluşturma ve Kullanma: Temel Kılavuz

Excel'de Makro Oluşturma ve Kullanma: Temel Kılavuz
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Makro Oluşturma ve Kullanma: Temel Kılavuz

Excel'de Makro Oluşturma ve Kullanma: Temel Kılavuz

Excel, ofis uygulamaları dünyasında en çok kullanılan programlardan biridir. Kişisel ve profesyonel yaşamda veri yönetimi, analiz ve raporlama için kullanılır. Ancak, Excel'in tüm özelliklerinin anlaşılması ve kullanılabilmesi için Excel becerilerinizi geliştirmeniz gereklidir.

Excel Makroları Nedir?

Makro, Excel'deki bir dizi işlemi otomatikleştirmenizi sağlayan özelliktir. Kullanıcılara zaman kazandırır ve hataları en aza indirir. Makro özelliği öğrenmek için Vidoport’un Excel Makrolar İle Çalışmak eğitimine göz atabilirsiniz.

Makro Oluşturma ve Kullanma

Makro oluşturmak ve tüm excel sayfalarında kullanmak bilginiz ve beceriniz olmalıdır. Bu yetenek, büyük miktarda veriyi etkili bir şekilde yönetmenizi sağlar ve iş süreçlerinizi otomatikleştirir.

Vidoport'un Excel Eğitimleri serisi, makro oluşturma ve genel Excel kullanımı konusunda size geniş kapsamlı bir bilgi sağlar.

'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimiz var. Bu eğitim setlerinin satışlarını arttırmak ve kullanıcılarımızın iş süreçlerini hızlandırmalarına yardımcı olmak için, Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin satışlarını artırmayı hedefliyoruz. Yıllık Üyelikler, kullanıcıların tüm eğitimlerimize erişim sağlamalarını ve kendi pace'lerinde öğrenmelerini sağlar. Bizimle birlikte Excel'deki yeteneklerinizi ve kariyerinizi geliştirin.
 

En Başa Dön