Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Ödeme Günlerinizi Cuma Olarak Ayarlamak

Excel'de Ödeme Günlerinizi Cuma Olarak Ayarlamak
26 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Ödeme Günlerinizi Cuma Olarak Ayarlamak

Excel'de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İşlemler

 

Excel'ın İş Dünyasındaki Yeri ve Önemi

 

Excel, iş dünyasında veri analizi ve raporlama alanlarında en sık kullanılan uygulamalardan biridir. İşletmeler, finansal data analizi, envanter takibi, satış raporlama gibi birçok alanda Excel kullanmaktadır. Bu sebeple bilgi birikimine sahip olmak gerekmektedir.

Excel Ödeme Günlerinizi Cuma Olarak Nasıl Ayarlarınız?

 

Excel'de ödeme günlerinizi Cuma olarak ayarlamak, özellikle finansal hesaplamalar ve ticari işlemlerde büyük kolaylık sağlar. 'Excel'de Ödeme günlerinizi Cuma olarak nasıl ayarlarsınız?' dersimizde bunu nasıl yapacağınızı detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

'Excel'de Finansal Hesaplamalar ve Ticari İşlemler' eğitim setimiz, Excel'in finansal hesaplamalar ve ticari işlemlerde nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceğini anlatmaktadır. Bu setimizi, Excel Eğitimleri içerisinde bulabilirsiniz.

Vidoport üzerinden alacağınız Yıllık Üyelik ile 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimizi sınırsız bir şekilde izleyebilir ve Excel konusunda üst düzey bir bilgi birikimine sahip olma şansı elde edebilirsiniz. Ayrıca Yıllık Üyelik sahibiyle hem bu eğitim seti hem de diğer tüm eğitimlerimize sınırsız erişim hakkı kazanmış olacaksınız.

En Başa Dön