Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Pivot Tablo ve Dilimleyicilerle Veri Analizi Nasıl Yapılır

Excel'de Pivot Tablo ve Dilimleyicilerle Veri Analizi Nasıl Yapılır
21 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Pivot Tablo ve Dilimleyicilerle Veri Analizi Nasıl Yapılır

Excel'de Veri Analizi: "Pivot Tablolarda Dilimleyiciler ile Çalışmak"

Veri Analizinin En Güçlü Araçlarından: Pivot Tablolar ve Dilimleyiciler

Veri analizi ve raporlama konusunda, Excel'in sunduğu en güçlü araçlardan birisi kesinlikle pivot tablolar ve dilimleyicilerdir. Pivot tablolar, karmaşık veri kümelerini özetlerken, dilimleyiciler de bu özetleri anlaşılır ve kullanışlı seçeneklerle filtreleme imkanı sunar.

"Pivot Tablolarda Dilimleyiciler ile çalışmak" eğitimimizde, bu yararlı özelliğin ayrıntılarına ve kullanımına dair tüm detayları bulabilirsiniz. Bu içerik, 'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' eğitim setimizin öne çıkan parçalarından biridir.

'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' İle Excel Becerilerinizi Geliştirin

'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' eğitim setimiz temel Excel bilgilerinden ileri seviye veri analizi tekniklerine kadar geniş bir yelpazede konuları kapsar. Excel ile olan yolculuğunuzda sizlere rehberlik edecek "Excel Eğitimleri" setimizle, Excel ve pivot tablolarda dilimleyici kullanımı konusundaki becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Vidoport olarak size sunduğumuz bu eğitim seti ile Excel Eğitimleri konusunda kendinizi geliştirme imkanı elde edeceksiniz.

En Başa Dön