Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Sayfa İçine Bağlantılı Excel Dosyası ve Simgesi Ekleme

Excel'de Sayfa İçine Bağlantılı Excel Dosyası ve Simgesi Ekleme
07 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Sayfa İçine Bağlantılı Excel Dosyası ve Simgesi Ekleme

Blog Başlığı: 'Excel Veri Araçları, Gruplama, Alttoplamlar' Eğitim Seti ve 'Excel'de Sayfa İçine Bağlantılı Excel Dosyası ve Simgesi Ekleme' Dersi

'Excel Veri Araçları, Gruplama, Alttoplamlar' Eğitim Seti ve 'Excel'de Sayfa İçine Bağlantılı Excel Dosyası ve Simgesi Ekleme' Dersi

Veri analitiği, iş dünyasının olmazsa olmaz gerekliliklerinden biri haline gelmiştir. Bu nedenle, bilgi işlem yeteneklerinizi geliştirmenin önemi hiçbir zaman azalmamıştır. Vidoport olarak sizlere en efektif Excel derslerini sunmaktayız. 'Excel Veri Araçları, Gruplama, Alttoplamlar' eğitim setimiz, verileri analiz etme konusunda size bir adım öne geçirecektir.

Excel'de Veri Araçları, Gruplama ve Alttoplamlar

Excel Veri Araçları, Gruplama, Alttoplamlar isimli eğitim setimizde, Excel'de kullanılan birçok fonksiyon ve işlem adımı adım anlatılmaktadır. Bu eğitim setiyle veri analizleri konusunda daha da hızlı ve verimli olabilirsiniz.

Excel'de Sayfa İçine Bağlantılı Excel Dosyası ve Simgesi Eklemek

'Excel'de sayfa içine bağlantılı Excel dosyası ve simgesi eklemek' dersimizde, Excel dosyasına başka bir Excel dosyasını doğrudan bağlamanın ve simgenin nasıl eklenmesi gerektiğini göreceksiniz. Çok sayıda veriye sahip olanlar için böylesine güçlü bir özellik büyük kolaylık sağlayabilir. Bu dersi de içeren 'Excel'de sayfa içine bağlantılı Excel dosyası ve simgesi eklemek' dersimize hemen başlayabilirsiniz.

Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word ve Excel Eğitimleri öğrenmenin olduğu kadar, Yıllık Üyelik seçeneği ile birçok eğitimi de bir arada alabilirsiniz. Detaylar ve üyelik avantajları için buraya göz atabilirsiniz.

Eğitim setlerinde 'Excel' videolarımızın olduğunu biliyor muydunuz? Bu eğitimler bilgi işlem yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelik seçeneğini tercih ederek, Excel eğitimlerinin yanı sıra Muhasebe, PowerPoint, SQL ve Word eğitimlerimize de erişim sağlayabilir, kariyerinizde bir adım öne geçebilirsiniz. Tüm bu fırsatlardan yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için Yıllık Üyeliklerimiz sayfasını ziyaret edin.

En Başa Dön