Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Sorgu Ekranları Kullanarak Metni Sütunlara Nasıl Bölürüz?

Excel'de Sorgu Ekranları Kullanarak Metni Sütunlara Nasıl Bölürüz?
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Sorgu Ekranları Kullanarak Metni Sütunlara Nasıl Bölürüz?

Excel'de Sorgu Ekranlarını Kullanarak Metni Sütunlara Bölme

Veri analizinde en sık karşılaşılan görevlerden biri, metni farklı sütunlara ayırmaktır. Bu özellikle Excel veri setlerinde çok yaygın bir görevdir. 

'Excel Sorgular ve Power Query' Eğitim Seti

Sorgular ve Power Query'in Excel'deki güçlü özelliklerinden biridir. Bu özellikleri öğrenmek isterseniz Vidoport'un 'Excel Sorgular ve Power Query' eğitim setini alabilirsiniz. Bu eğitim setinde, Power Query'in güncel sorgu yeteneklerini ve işlem gücünü nasıl en üst düzeye çıkaracağınızı, veri analiz tekniklerini ve sorgu pencerelerini nasıl kullanacağınızı keşfedeceksiniz.

'Sorgu Ekranlarını İle Metni Sütunlara Böl İşlemi'

Vidoport'un 'Sorgu Ekranlarını İle Metni Sütunlara Böl işlemini yapmak' dersini deneyin ve metinleri sütunlar arasında kolaylıkla bölebilmek için sorgu ekranlarını nasıl kullanabileceğinizi hızlı ve verimli bir şekilde öğrenin. 

Excel'deki Power Query ve diğer yetenekli özellikleri daha ayrıntılı bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, Vidoport'un 'Excel Eğitimleri' kategorisini ziyaret edin ve ileri düzey eğitimleri inceleyin.

Kapsamlı öğrenme için Vidoport'un Yıllık Üyeliğini düşünün. Yıllık Üyelik sayesinde birçok kategori ve eğitim setine erişim sağlayabilir, o zamanınıza ve hızınıza göre öğrenebilirsiniz.

En Başa Dön