Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel’de Sorgular ve Power Query' - 3 Ayrı Sayfadaki Ortak Verilerden Pivot Tablo Oluşturmak

Excel’de Sorgular ve Power Query' - 3 Ayrı Sayfadaki Ortak Verilerden Pivot Tablo Oluşturmak
05 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel’de Sorgular ve Power Query' - 3 Ayrı Sayfadaki Ortak Verilerden Pivot Tablo Oluşturmak

`Excel Sorgular ve Power Query': 3 Ayrı Sayfadaki Ortak Verilerden Pivot Tablo Oluşturmak

Merhaba, 

Yeni bir Excel dersine hoş geldiniz! Bugünkü eğitimimizde, 'Excel Sorgular ve Power Query' eğitim setimizin bir dersi olan '3 Ayrı sayfadaki ortak verilerden Pivot Tablo Oluşturmak' konusunu işleyeceğiz.

`Excel Sorgular ve Power Query' Nedir?

'Excel Sorgular ve Power Query' eğitim setimiz, Excel'de veri analitiği ve raporlama yeteneklerinizi bir üst seviyeye taşımanızı sağaylayacak bir eğitim serisi. Bu seride, verilerinizi çeşitli kaynaklardan Excel’e aktarmanızı ve analiz etmenizi sağlayacak olan Power Query özelliğini kullanmayı öğrenirsiniz.

3 Ayrı Sayfadaki Ortak Verilerden Pivot Tablo Oluşturmak

Pivot tablolar, büyük veri setlerinin analizinde çok önemli bir yere sahip. Kendi veri setlerinizdeki önemli trendler ve desenleri belirlemenizi ve anlamanizi sağlarlar. '3 Ayrı sayfadaki ortak verilerden Pivot Tablo Oluşturmak' dersimizde, bir excel dosyasının 3 ayrı sayfasında aynı veriler olduğunda bu verileri aynı pivot tablo içerisinde analiz etmeyi öğreneceğiz. 

Bu ders ile, Excel Sorgular ve Power Query yeteneklerinizi geliştirme konusunda yeni bir adım daha atacak ve Excel Eğitimleri serimizdeki diğer derslere hazırlanacaksınız.

Vidoport'ta bulacağınız diğer Excel eğitimleri ile bilgi ve becerilerinizi daha da geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyeliğimiz sayesinde tüm bu eğitimlere sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Detaylar için buraya tıklamanız yeterli. 

Vidoport'un en kapsamlı Excel eğitim setlerine tam erişim sağlamak için Yıllık Üyelik alanında büyük fırsatlar sunuyoruz. Yıllık Üyelik sayesinde tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlarken, Excel başta olmak üzere birçok programa hakim olarak iş dünyasında bir adım öne geçebilirsiniz. Excel'in tüm özelliklerini keşfetmek, bu popüler programı kullanarak verimliliğinizi artırmak ve iş dünyasında bir adım öne geçmek için Yıllık Üyeliğimize göz atın!

En Başa Dön