Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Veri İşleme: Excel Sorgular ve Power Query ile Ad ve Soyadları Ayırmak

Excel'de Veri İşleme: Excel Sorgular ve Power Query ile Ad ve Soyadları Ayırmak
31 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Veri İşleme: Excel Sorgular ve Power Query ile Ad ve Soyadları Ayırmak

Excel: İş Dünyasında Vazgeçilmez Bir Araç

Herkesin bildiği gibi, iş dünyası veriye dayanır ve verinin etkili bir şekilde yönetilmesi, bir şirketin başarısı için önemlidir. İşte burada Excel devreye girer. Excel, hem basit veri işleme işlemleri hem de karmaşık veri analizleri için kullanılan çok yönlü bir yazılımdır.

Excel Eğitimleri: Becerilerinizi Geliştirin

Excel'in birçok özelliği ve aracı vardır ve bu araçların nasıl kullanılacağını bilmek, iş dünyasında büyük bir avantaj sağlar. Vidoport, bir dizi Excel Eğitimleri sunmaktadır. Bu eğitimler, Excel'in temel kullanımından, daha ileri seviye konulara kadar geniş bir yelpazede konuları kapsamaktadır.

Excel Sorgular ve Power Query: Veri İşleme Yeni Boyut

Excel eğitimlerimizin bir parçası olarak, Excel Sorgular ve Power Query konusunda dersler sunuyoruz. Bu dersler, veri işleme ve analiz yeteneklerinizi daha da geliştirecek. Özellikle, '2, 3 isimli Ad ve Soyadları ayırmak' isimli dersimizde, veri ayrıştırma üzerine odaklanıyoruz.

Excel eğitim setlerimiz ve daha pek çok eğitim setimiz, Vidoport'un Yıllık Üyelik seçeneği ile sunulmaktadır. Bu seçenek, size bir yıl boyunca tüm eğitimlerimize tam erişim imkanı sunar. Yıllık Üyelik seçeneğimizle, iş dünyasında gerekli olan tüm becerileri edinirken, eğitim yatırımınızın en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlıyoruz.
 

En Başa Dön