Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de TOPLA.ÇARPIM İşlevi Nasıl Kullanılır?

Excel'de TOPLA.ÇARPIM İşlevi Nasıl Kullanılır?
23 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de TOPLA.ÇARPIM İşlevi Nasıl Kullanılır?

Excel: İş Dünyasının Vazgeçilmezi

 

Excel, her türlü işletmenin ihtiyaç duyduğu kritik bir araç olmuştur. İş dünyasında, Excel'ın kullanım alanları oldukça geniştir ve bu yüzden Excel Eğitimleri almış personel her zaman iş dünyasında ayrıcalık kazanır.

Excel Matematiksel Formülleri

Excel, büyük veri setleriyle çalışmayı, analiz yapmayı ve öngörüler oluşturmayı kolaylaştıran bir dizi matematiksel formül sunar. Bu matematiksel formüllerden biri de TOPLA.ÇARPIM İşlevi'dir.

TOPLA.ÇARPIM İşlevi ile Aylık Stok Değerini nasıl bulursunuz?

TOPLA.ÇARPIM İşlevi, stok takibi yapan işletmeler için son derece kullanışlı bir yoldur. Bu yöntem, TOPLA.ÇARPIM İşlevi ile Aylık Stok Değerini nasıl bulursunuz? dersimizde detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.

Excel'deki bu tür matematiksel formülleri daha iyi anlamak ve kendi işlerinizde uygulamak isterseniz, Excel Matematiksel Formüller eğitimini inceleyebilirsiniz.

Vidoport'un yıllık üyelik seçeneği ile tüm Excel eğitimlerine sınırsız erişim hakkı elde edebilir, Excel ve diğer yazılımlar hakkında derinlemesine bilgi edinebilirsiniz. Yıllık Üyelikler satışlarında artış ile eğitim setlerimizin daha geniş kitlelerce ulaşılabilir olmasını hedefliyoruz. Herkesin bu kullanışlı aracı verimli bir şekilde kullanabilmesi için gereken tüm bilgi ve becerilere erişim sağlamayı temenni ediyoruz.

En Başa Dön