Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'in İş Dünyasındaki Yeri ve Vidoport'un Excel Eğitimleri

Excel'in İş Dünyasındaki Yeri ve Vidoport'un Excel Eğitimleri
26 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'in İş Dünyasındaki Yeri ve Vidoport'un Excel Eğitimleri

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi

Excel, iş dünyasının vazgeçilmez araçlarından birisidir. İşletmelerin veri analizi, raporlama, planlama ve tahmin oluşturma gibi birçok fonksiyonunda başrol oynar. İş dünyasında yer alan her bireyin en azından temel düzeyde Excel bilgisine sahip olması beklenir.

Vidoport'un Excel Eğitimleri

Vidoport, tüm ihtimalleri düşünerek hazırladığı Excel Eğitimleri ile sizlere en iyi eğitimi sunmayı hedefler. Excel'in temellerinden başlayacak olursak, cell’ler, formüller, fonksiyonlar, grafikler ve daha fazlasını bu eğitim setinde bulabilirsiniz.

Excel - Access - VBA Userform ile Paket Program Oluşturma

Hizmet verdiğimiz içeriklerden biri olan 'Excel - Access - VBA Userform ile Paket Program Oluşturma' eğitim seti, ileri seviye Excel kullanıcılarının bilgisini pekiştirmek için tasarlanmış bir eğitim setidir.

'Yazılımı Programlama - 3. Bölüm'

Özellikle 'Yazılımı Programlama - 3. Bölüm' dersinde, yazılımların nasıl çalışıp, ne tür işlevlere sahip olduğunu ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz. Bu ders sayesinde yazılım programlarına olan hakimiyetinizi arttırabilirsiniz.

Eğitimlerimizin kalitesini arttırırken videosundan ses kalitesine, sunumundan bilgi içeriğine kadar her detayı göz önünde bulunduruyoruz. Bu titiz çalışmanın sonucunda oluşturduğumuz değerli eğitim setlerine erişiminizi kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bu sebeple Yıllık Üyelik avantajlarımızı kaçırmamanızı öneriyoruz. Yıllık üyeliklerimiz sayesinde tüm eğitim setlerimize tek bir tıklamayla erişebilir ve Excel bilginizi profesyonel seviyelere taşıyabilirsiniz.
 

En Başa Dön