Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Öğrenirken Power BI Kullanımı: Ağaç Haritası Grafiği Oluşturma

Excel Öğrenirken Power BI Kullanımı: Ağaç Haritası Grafiği Oluşturma
03 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Öğrenirken Power BI Kullanımı: Ağaç Haritası Grafiği Oluşturma

Excel'e Yeni Bir Soluk: Power BI ve Ağaç Haritası Grafiği Oluşturma

Veri analizi ve görselleştirme söz konusu olduğunda, Excel iş dünyasının öncelikli tercihi olmuştur. Çeşitli endüstrilerde, finanstan insan kaynaklarına kadar neredeyse tüm iş birimlerinde karar alma süreçlerini desteklemek için kullanılmaktadır.

Excel'in İş Dünyası İçin Önemi

Excel, yalnızca bir veri analizi aracı değil, aynı zamanda etkili bir veri görselleştirme aracıdır. İyi tasarlanmış bir Excel tablosu veya grafiği, anlaşılması zor olan sayıları anlamlı hale getirebilir. Ancak, günümüzün artan veri karmaşıklığıyla, genellikle Excel'in sunduğu araçların ötesinde daha güçlü görselleştirme araçlarına ihtiyaç duyulur. İşte bu noktada Power BI devreye girer.

Excel ile Power BI'yi Nasıl Birleştirebiliriz?

A'dan Z'ye Power BI Kullanımı eğitim setimiz ile Excel verilerinizi daha etkileyici ve anlamlı görsellere dönüştürebilirsiniz. Bu setin içinde yer alan Ağaç Haritası Grafiği Oluşturma dersi, veri görselleştirmenin bir adım ötesine geçmenizi sağlar.

Yıllık Üyeliklerimizden satın alarak tüm Excel Eğitimleri'ne ve Power BI eğitimlerine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimizi buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

En Başa Dön