Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Pivot Tabloları: Üç Tablodan Pivot Tablo Oluşturmanın Tüm Detayları

Excel Pivot Tabloları: Üç Tablodan Pivot Tablo Oluşturmanın Tüm Detayları
22 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Pivot Tabloları: Üç Tablodan Pivot Tablo Oluşturmanın Tüm Detayları

Excel: İş Dünyasının Vazgeçilmezi

Günümüzde iş dünyasının hemen hemen her alanında kullanılan Excel, veri analizinde, raporlama, proje yönetimi ve daha pek çok uygulamada devamlı bir şekilde kullanılmaktadır. 

'Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları'

Excel'in en güçlü özelliklerinden biri olan pivot tablolar, bir dizi veriyi birleştirip, sıralayıp ve içermekte olduğu bilgileri daha anlaşılır bir biçimde sunmamıza yardımcı olur. Hayat kurtaran bu özelliğe dair her şeye 'Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları' eğitim setiyle ulaşabilirsiniz.

'Üç ayrı tablo'dan Pivot tablo oluşturmak'

Pivot tablo oluşturma becerisi kazanmanın önemli bir yolu da farklı tabloları birleştirebilmektir. Bu, özellikle büyük veri grupları üzerinde çalışırken önemlidir. 'Üç ayrı tablo'dan Pivot tablo oluşturmak' dersinde, üç farklı veri tablosunu birleştirerek dev bir pivot tablo oluşturmak ve bu tablonun verilerini analiz etme yöntemi gösteriliyor.

Bu ve benzeri birçok önemli ve iş dünyasının vazgeçilmezi olan beceriyi Excel Eğitimleri ile edinebilirsiniz. 

Vidoport, farklı becerileri geliştirmek için bir dizi eğitim seti sunmaktadır. Eğitim setlerimize erişmek ve 'Excel' ile ilgili videoları izlemek için Yıllık Üyelik satın alabilirsiniz. Üyeliklerimiz öğrenme sürecinizi desteklemek amacıyla farklı seçenekler sunmaktadır. Yıllık Üyeliklerimize göz atarak en uygun olanı seçebilir ve eğitimlerimizden maksimum derecede faydalanabilirsiniz.

En Başa Dön