Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Power Query ile Etkin Veri Analizi Nasıl Yapılır?

Excel Power Query ile Etkin Veri Analizi Nasıl Yapılır?
18 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Power Query ile Etkin Veri Analizi Nasıl Yapılır?

Excel'in İş Dünyasında Önemli Rolü

Veri analizinde ve raporlama gibi iş dünyasında kritik rolleri oynayan Excel, birçok kişi ve işletme için vazgeçilmez bir araç olmuştur. Excel'in bu öneminin altını çizen birçok eğitim ve ders mevcuttur ve bunlardan birisi de Excel Power Query Öğrenin eğitim setidir. 

Excel Eğitimleri ve Excel Power Query

Bugünlerde gittikçe daha fazla insan ve işletme, Excel'in sunduğu bu özel araçları kullanmaya daha fazla önem gösteriyor. Excel Eğitimleri arasında olan 'Excel Power Query' eğitimi, kullanıcılarına verileri anlamlı bir şekilde analiz etme ve yorumlama yeteneği kazandırır.

Parameters Kullanmada Excel'in Etkin Rolü

Bu eğitim setinin bir bölümünde, 'Parameters Kullanmak (Excelde Hücreye Yazdığınız Kritere Göre Rapor Oluşturmak)' detaylı bir şekilde ele alınıyor. Bu ders, Excel Power Query'nin kullanımının hem öğretilmesi hem de bu aracın sağladığı çeşitli olanakların vurgulanması adına önemlidir.

Hem 'Parameters Kullanmak' dersini hem de diğer Excel derslerini daha rahat ve kapsamlı bir şekilde kullanmak için, Vidoport'un Yıllık Üyelikleri'ne kayıt olmayı düşünebilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimizle sadece Excel eğitimlerine değil, diğer birçok eğitimimize de sınırsız erişim sağlama şansı bulacaksınız. Bu eğitimler, mevcut yeteneklerinizi genişletmenin yanı sıra, yeni beceriler kazanmanıza da yardımcı olacaktır.
 

En Başa Dön