Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel VBA Dünyası: Excel Objelerine Genel Bakış

Excel VBA Dünyası: Excel Objelerine Genel Bakış
06 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel VBA Dünyası: Excel Objelerine Genel Bakış

Excel VBA Eğitimleri: Excel Objelerine Genel Bir Bakış

Merhaba, bugünkü blog yazımızda sizlere Excel VBA dünyasına adım attıran ve uygulamalarımıza hız, etkinlik ve pratiklik sağlayacak olan 'Excel Objeleri-Genel Bakış' dersimizden bahsedeceğim.

Excel VBA Nedir?

Excel VBA, Microsoft Excel'e dahil olan bir programlama dilidir. VBA, Visual Basic for Applications'ın kısaltmasıdır. Visual Basic, Microsoft tarafından geliştirilen bir programlama dilidir. Excel VBA Eğitimleri serimizde bu konunun detaylarını bulabilirsiniz.

Excel Programlama- VBA Eğitimleri Kapsamı

Bu eğitim setinde, Excel Programlama- VBA Eğitimleri serimizin bir parçası olan ve birçok işlemi otomatikleştirmemizi sağlayan 'Excel Objeleri-Genel Bakış' dersine göz atacağız.

Excel, birçok farklı nesne türünü destekler ve bu nesneler genellikle bir hiyerarşi içerisinde düzenlenmişlerdir. Bu hiyerarşiye, 'Excel Objeleri-Genel Bakış' dersimizde ayrıntılı olarak irdeliyoruz.

Sizler de Excel VBA'da ustalaşmak ve üst seviye Excel bilgisine sahip olmak isterseniz, eğitim serimizi takip edebilirsiniz. Bu sayede işlerinizi hızlandıracak, hataları minimuma indirecek ve verimliliğinizi artıracaksınız.

Her zaman olduğu gibi, Vidoport olarak sizlere en güncel ve en kaliteli eğitim materyallerini sunmak için çalışıyoruz. Eğitimlerimize ulaşmak ve yıllık üyelikler hakkında bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Vidoport’un sunduğu Yıllık Üyelik seçeneği ile 'Excel VBA' videolu eğitim setlerimize ve daha fazlasına sınırsız erişim hakkı elde edebilirsiniz. Yıllık üyeliğimizle, kendi hızınızda ve istediğiniz zaman derslere erişerek, öğrenme sürecinizi yönetebilir ve her şeyden önemlisi, verimliliğinizi artıran bir bilgi birikimine sahip olabilirsiniz. Eğitim setlerimizin ve Yıllık Üyeliklerimizin detaylarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi öğrenmeler!

En Başa Dön