Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel VBA Makro Programlama ve VBA Vlookup Kullanımı Eğitimi

Excel VBA Makro Programlama ve VBA Vlookup Kullanımı Eğitimi
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel VBA Makro Programlama ve VBA Vlookup Kullanımı Eğitimi

Excel: İş Dünyasında Vazgeçilmez Bir Araç

İşletmelerin, hükümet kurumlarının ve non-profit örgütlerin veri analitiği, finansal raporlama ve iş süreçlerinin yönetimi gibi birçok alanda tercih ettiği bir yazılım olan Excel, iş dünyasının vazgeçilmez araçlarından biri haline gelmiştir. 

Excel Eğitimlerine Genel Bakış

Excel Eğitimleri arasında yer alan ve size Excel'de efektif veri analitiği yapmanın ipuçlarını verecek olan 'Excel VBA (Makro) Programlama Yapmak' eğitim setimiz, yoğun ilgi görmektedir. 

Excel VBA Vlookup Kullanımı

Veri analitiği ve yönetiminde kullanılan önemli bir araç olan VBA (Visual Basic for Applications) öğrenmek sizin için faydalı olabilir. Bu doğrultuda, 'VBA Vlookup kullanımı' derslerimiz sizleri bekliyor.

Vidoport üyelerine fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için 'Yıllık Üyelik' sayfamızı ziyaret edebilir ve üyelik ücretlerimize göz atabilirsiniz. Eğitim setlerimizin tamamını kapsayan Yıllık Üyeliklerimizi satın alarak 'Excel' ve diğer alanlarda eğitimlerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca, üyelerimize özel sunduğumuz bu paketlerle eğitim setlerimizin getirdiği avantajları siz de keşfedebilirsiniz. 

En Başa Dön