Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel VBA: Makroların Adımlarını Anlama

Excel VBA: Makroların Adımlarını Anlama
04 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel VBA: Makroların Adımlarını Anlama

Excel VBA'da Makroların Adımlarını Anlama

 

Merhaba, bugün sizlere Excel VBA eğitimlerimizden biri olan 'VBA'da Makroların adımlarını anlamak' dersimiz hakkında bilgi vereceğim.

Excel VBA ve Makrolar

 

Excel VBA (Visual Basic for Applications), Excel’in içinde yer alan bir programlama dilidir. Excel’de yer alan özellikleri ve işlevselliği geliştirmemizi sağlar. 

'Excel Programlama- VBA Eğitimleri' ve Makroların Önemi

 

Excel Programlama- VBA Eğitimleri kapsamında alacağınız eğitimlerle, Excel VBA konularına hâkim olabilirsiniz. Özellikle, 'VBA'da Makroların adımlarını anlamak' dersimizde, makroların oluşturma ve kullanma adımlarını detaylı olarak anlatıyoruz.

Makrolar, Excel'in sık sık yaptığınız işlemleri otomatikleştirme becerisine verilen addır. VBA öğrenerek, makroları daha da güçlü hale getirebilirsiniz. 

Bir sonraki Excel VBA Eğitimleri mizde görüşmek üzere!

Vidoport olarak, Excel VBA konusunda sunduğumuz eğitim setlerine sahip olmanızı ve bu konuda uzmanlaşmanızı sağlamak istiyoruz. İster tek bir ders için ödeme yapın, isterseniz de tüm derslerimizi, Yıllık Üyelik seçeneği ile indirimli bir şekilde satın alın. Yıllık üyelik sayesinde, sadece Excel VBA eğitimleri değil, diğer tüm eğitimerimize de bir yıl boyunca sınırsız erişim hakkına sahip olabilirsiniz.

En Başa Dön