Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suit ile Profesyonel Anketler Oluşturun

Google Suit ile Profesyonel Anketler Oluşturun
07 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suit ile Profesyonel Anketler Oluşturun

Google Suit Eğitimleri: Google Anket, Formlar ile Anket Oluşturma

Google Suit ile Anket Oluşturmanın Kolaylığı

Google Suit eğitimlerimiz kapsamında siz değerli kullanıcılarımıza 'Google Anket, Formlar ile Anket Oluşturma' eğitim setimizi öneriyoruz. Bu set sayesinde Google’ın güvenilir ve etkili bir aracı olan Google Anket'ı nasıl kullanacağınızı öğrenin. 

Ortak Çalışanlar Eklemek ve Diğer İşlemler

Ayrıca 'Ortak çalışanlar eklemek ve diğer işlemler' dersimizi de içeren bu eğitim seti, hem iş dünyasında hem de kişisel projelerde kullanabileceğiniz birçok işlemi kapsar.

Google Suit kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, Google Suit Eğitimleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yıllık Üyeliklerin Fırsatları

Eğitimlerimiz ve Yıllık Üyelik avantajlarımız hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yıllık Üyelikle, birçok eğitim setine ulaşabileceğiniz gibi, yeni eklenen tüm eğitim ve güncellemelerden de faydalanabilirsiniz.

Vidoport olarak, 'Google Suit' eğitimlerimizin yanı sıra birçok farklı alanda da eğitim setlerimiz mevcuttur. Satışlarımızın artması ve daha fazla kişiye ulaşabilmemiz için Yıllık Üyeliklerimizi tercih edebilirsiniz. Bu sayede bir yıl boyunca tüm eğitim setlerimizden sınırsız olarak yararlanabilir ve kendinizi sürekli geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön