Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suit Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Google Dokümanlar Dosya Menüsü İncelemesi

Google Suit Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Google Dokümanlar Dosya Menüsü İncelemesi
14 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suit Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Google Dokümanlar Dosya Menüsü İncelemesi

Google Suit Öğrenmek ve Google Dokümanlar Dosya Menüsü İncelemesi

Gelişen teknoloji dünyasında işlerimizin büyük bir kısmını online platformlar üzerinden yürütüyoruz. Bu platformlardan biri olan Google Suit ile işlerimizi kolaylaştırmak mümkün. Peki, Google Suit nedir ve nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Google Suit Nedir?

Google Suit, Google'ın iş dünyasına yönelik olarak geliştirdiği bir uygulama setidir. Google Dokümanlar, Google E-Tablolar, Google Slaytlar gibi birçok uygulama Google Suit çatısı altında toplanmıştır. 'Google Drive ve Google Suit Eğitimleri' setimizle bu uygulamaları nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. 

Google Suit Nasıl Öğrenilir?

Google Drive ve Google Suit Eğitimleri setimiz ile Google Suit hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Setimiz içerisinde Google Dokümanlar Dosya Menüsü dersimiz de yer alıyor. Bu ders ile Google Dokümanlar'ın dosya menüsünü ayrıntılı şekilde öğrenme olanağına sahip olabilirsiniz. 

Google Suit'i öğrenmek ve diğer eğitim setlerimizi incelemek için Google Suit Eğitimleri sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yıllık Üyelik seçeneklerimiz ile üyelik ücretlerini inceleyebilir ve eğitim setlerimizden daha çok faydalanma şansı yakalayabilirsiniz. Vidoport Yıllık Üyelik ile Google Suit ve diğer eğitim setlerimize sınırsız erişim fırsatı yakalayın.

En Başa Dön