Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Günü Geçen Tarihlerin Satırlarını İşaretlemek

Günü Geçen Tarihlerin Satırlarını İşaretlemek
20 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Günü Geçen Tarihlerin Satırlarını İşaretlemek

MAC Kullanıcıları İçin Excel: Sıfırdan İleri Düzeye

Excel, iş ve kişisel yaşamda sıkça kullanılan bir programdır. Özellikle veri analizi ve iş akışı otomasyonunda son derece etkili olan Excel programı, gerçekleştirebileceği birçok işlemle zamandan tasarruf sağlar ve iş yükünü hafifletir.

MAC İçin Excel: Sıfırdan İleri Düzeye

Vidoport’un sunduğu MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin isimli eğitim seti, Excel'in MAC sürümünü etkili bir şekilde kullanmayı öğretir. Bu eğitim seti, Excel'e hiç aşina olmayanlar için ideal bir başlangıç noktası sağladığı gibi, mevcut bilgilerini tazelemek veya daha da ileri taşımak isteyenler için de mükemmel bir seçimdir.

Günü Geçen Tarihlerin Satırlarını İşaretlemek

Eğitim setinin özel derslerinden biri olan 'Günü geçen tarihlerin satırlarını işaretlemek' dersi, zamanla ilgili Excel uygulamalarında çok kullanılan bir yetenektir. Bu ders, gecikmeli projeleri, mülakatları ya da başka bir eylemi tespit etmek için oldukça faydalıdır. İsterden günlük ev işlerinizi takip etmek, ister iş dünyasında projelerinizi yönetmek için kullanabilirsiniz.

Excel Eğitimleri ile ilgili daha fazla bilgi almak ve diğer eğitim setlerini görmek için Vidoport web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Excel'in gücünü keşfedin ve becerilerinizi geliştirin!

En Başa Dön