Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Harita Üzerinde Excel Dashboard Oluşturma:

Harita Üzerinde Excel Dashboard Oluşturma:
29 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Harita Üzerinde Excel Dashboard Oluşturma:

Harita Üzerinde Excel Dashboard Oluşturma Kursuna Kimler Katılmalı?

Neredeyse her sektörde veri analizi ve veri görselleştirme önemli bir yer tutmaktadır. Bu yüzden pek çok kişi ve kuruluş, veri analizine ve görselleştirmeye büyük önem vermektedir. İşte tam bu noktada devreye Excel giriyor. Olağanüstü bir veri analizi ve görselleştirme aracı olan Excel, iş dünyasının vazgeçilmez yazılımlarından biri olmuştur.

Excel Eğitimleri

Vidoport'un sunmuş olduğu Excel Eğitimleri adlı eğitim setlerimiz, her seviyeden katılımcıya yönelik Excel eğitimleri sunmaktadır. Bu eğitimlerde katılımcılar, Excel'in sunduğu basit işlevlerden karmaşık formüllere, Excel macros'larının nasıl oluşturulacağından tabloların nasıl işleneceğine kadar pek çok konuda bilgi edinme olanağına sahip olmaktadırlar.

Harita Üzerinde Excel Dashboard Oluşturma

Harita Üzerinde Excel Dashboard Oluşturma eğitimi, Excel'deki dashboard oluşturma yeteneklerinizi bir adım daha ileriye taşımanızı sağlayacaktır. Bu derste, coğrafi verileri Excel dashboardlarına entegre etmek suretiyle, etkileyici veri sunumları hazırlamayı öğreneceksiniz.

Aynı zamanda, Global Bilgi Notu Ekleme dersi, bu eğitim setinin önemli bir parçasıdır. Bu ders, her bir Excel hücresine metinler, işaretler veya resimler ekleyerek anlamlı veri sunumları oluşturmayı öğretecektir.

"Excel eğitim setlerimizi edinerek başarıya ulaşabilir ve kariyerinizi daha ileriye taşıyabilirsiniz. Eğitim setlerimizle birlikte Vidoport'un Yıllık Üyelik avantajlarından da yararlanarak Yıllık Üyelik alan kullanıcılarımız, Excel eğitimlerimizin tamamına ve daha pek çok eğitimimize erişim sağlayabilirler. Bu sayede iş dünyasında ön plana çıkabilir ve iş başvurularınızda diğer adaylardan bir adım öne geçebilirsiniz. Vidoport, her zaman sizin başarı yolculuğunuzda yanınızda olacaktır."

En Başa Dön