Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İngilizce Excel 365 Formülleri- Excel GROUPBY Formülü Kullanımı

İngilizce Excel 365 Formülleri- Excel GROUPBY Formülü Kullanımı
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İngilizce Excel 365 Formülleri- Excel GROUPBY Formülü Kullanımı

Excele Yeni Bir Seviye: Excel GROUPBY Formülü

Excel'deki gelişmiş özelliklerin derinliklerinde, GROUPBY formülü, size verilerinizi gruplandırmanın ve analiz etmenin yeni ve güçlü yollarını sunuyor. Vidoport'un İngilizce Excel 365 Formülleri - [ENG] eğitim setinde, bu formülün ve bir dizi diğer formülün ayrıntıları anlatılıyor. 

GROUPBY Fonksiyonu Nedir?

Excel'in GROUPBY fonksiyonu, belirli bir sütun içindeki benzersiz değerlerin bir listesini döndürür, ardından isteğe bağlı olarak bu değerlerle ilgili verilerin çeşitli toplamalarını veya ortalama hesaplamalarını gerçekleştirir. 

Verinin analizinde ve raporlanmasında oldukça etkilidir. Örneğin, bir e-ticaret şirketi satış verilerini analiz etmek ve her bir ürün kategorisi için toplam satışları hesaplamak amacıyla GROUPBY fonksiyonunu kullanabilir. 

[ENG]-Excel ile Veri İşleme

[ENG]-Excel eğitimleri ile Excel gruplandırma araçlarının detaylarına hakim olabilir ve profesyonel düzeyde Excel kullanabilecek hale gelirsiniz. [ENG]-Excel Eğitimleri sunan Vidoport, öğrenim süreciniz boyunca size eşlik ederek bu karmaşık fonksiyonları daha erişilebilir hale getirir.

Detayları Excel GROUPBY Formülü kullanımı hakkındaki blog yazımızda bulabilirsiniz.

Vidoport ile İngilizce Excel Öğrenin

Vidoport'un İngilizce Excel 365 Formülleri - [ENG] eğitim setleri, excel'in farklı formüllerini öğrenirken size mükemmel bir yolculuk sunuyor. 

Vidoport'un Yıllık Üyeliklerini alarak, '[ENG]-Excel' videolarını içeren eğitim setlerimize erişim sağlayabilir ve Excel eğitimlerinizin kalitesini artırabilirsiniz. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön