Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

leri Seviye TSQL | Bir klasördeki resimleri toplu olarak veritabanına yazma

leri Seviye TSQL | Bir klasördeki resimleri toplu olarak veritabanına yazma
19 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

leri Seviye TSQL | Bir klasördeki resimleri toplu olarak veritabanına yazma

İleri Seviye TSQL: Veritabanında Resimlerle Çalışmak

Veritabanlarında çalışırken görsel verilerle nasıl başa çıkarız? Bu soruya cevap arayacağımız "İleri Seviye TSQL | Bir klasördeki resimleri toplu olarak veritabanına yazma" dersimize hoş geldiniz.

SQL ve Büyük Veri

Büyük veri ile çalışırken karşılaşılabilecek zorluklardan biri de onları yönetmektir. İşte bu noktada SQL ve Büyük Veri kavramları devreye giriyor. SQL, veritabanı sistemlerinde verilerin yönetilmesi konusunda kullanılan bir dilken, büyük veri de gelenekselleşmiş veritabanı sistemlerinin işleyemeyeceği büyüklük ve karmaşıklıktaki veri kümelerini ifade eder.

SQL Server - İleri Seviye TSQL

 

SQL Server - İleri Seviye TSQL eğitim setimiz, SQL'in ileri düzey özelliklerini öğrenmek ve büyük veriyle daha etkili bir şekilde çalışabilmek için mükemmel bir kaynaktır. Bu çerçevede bir dersimiz olan "İleri Seviye TSQL | Bir klasördeki resimleri toplu olarak veritabanına yazma"da, büyük veri ile sıklıkla karşılaşabileceğimiz ve SQL'in ileri düzey özelliklerini kullanarak çözülebilecek bir problemi irdelemekteyiz.

Bu dersimizde hem SQL'in ileri özelliklerini hem de bir klasördeki resimleri toplu olarak veritabanına nasıl yazabileceğinizi öğreneceksiniz. Bu alıştırmayla birlikte, hem görsel verilerle daha rahat çalışabilecek hem de SQL yeteneklerinizi genişletebileceksiniz.

Sizler de SQL ve Büyük Veri Eğitimleri ile veri analizi ve büyük veri konusundaki yeteneklerinizi arttırmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız Vidoport'a gelin ve birlikte öğrenelim!

En Başa Dön