Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

MAC İçin Sıfırdan İleri Düzeye Excel: Günü Geçen Tarihlerin İşaretlenmesi

MAC İçin Sıfırdan İleri Düzeye Excel: Günü Geçen Tarihlerin İşaretlenmesi
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

MAC İçin Sıfırdan İleri Düzeye Excel: Günü Geçen Tarihlerin İşaretlenmesi

MAC Kullanıcıları İçin Sıfırdan İleri Düzeye Excel: Günü Geçen Tarihlerin Satırlarını İşaretlemek

Bu makalede, Excel kullanıcıları için en popüler eğitimlerimizden biri olan 'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin'i ele alacağız. 

Excel ile Profesyonel Muhasebe

Excel, muhasebeciler için en değerli araçlardan biridir. Veri girişi, raporlama ve analiz için kullanılan bir çok özelliği var. Excel Eğitimleri sırasında, veri setleriyle nasıl çalışılacağını, ilgili verileri nasıl saklayacağımızı ve onlardan nasıl maksimum fayda sağlayabileceğimizi öğreneceksiniz.

Excel: Günü Geçen Tarihlerin Satırlarını İşaretlemek

Günün en önemli derslerinden biri, 'Günü geçen tarihlerin satırlarını işaretlemek', size bitmiş ve yaklaşan görevleri takip etme yeteneği kazandıracaktır. Bu ders sizin için çok değerli olacak.

Vidoport olarak sizlere en kapsamlı ve güncel Excel eğitimlerini sunan 'MAC için Excel: Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' eğitim setimizi sunmaktan büyük bir memnuniyet duyarız.

Vidoport Yıllık Üyeliklerimizi satın alarak Excel eğitim setlerimize ve periyodik olarak güncellenen tüm diğer eğitim setlerimize sınırsız erişim elde edebilirsiniz. Üyelik fiyatlarımız ve daha fazla bilgi için buraya tıklayınız: Yıllık Üyelikler

Böylece verimliliğinizi arttırabilir ve kariyerinizde ilerleyebilirsiniz. İleri düzey Excel becerileri edinmek ve işinizde başarıya ulaşmak için bugün Vidoport'a katılın!
 

En Başa Dön