Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

MAC Kullanıcılarına Özel: Excel'de Conditional Formatting Nasıl Kullanılır?

MAC Kullanıcılarına Özel: Excel'de Conditional Formatting Nasıl Kullanılır?
31 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

MAC Kullanıcılarına Özel: Excel'de Conditional Formatting Nasıl Kullanılır?

MAC Kullanıcıları İçin Excel Rehberi

İş dünyasının vazgeçilmez programlarından Excel hem bilgisayar hem de MAC kullanıcıları için olmazsa olmazdır. Raporlama, veri analizi, denetim gibi birçok alanda kullanılan Excel, iş yaşamının her noktasında karşımıza çıkar.

Excel: İş Dünyasında Neden Bu Kadar Önemli?

Bir muhasebecinin rakamları yönetme şekli, bir satış temsilcisinin satışları tahmin etme ve takip etme şekli, bir analistin verileri yorumlama şekli Excel'den geçer. Sadece iş dünyası değil, kişisel yaşamımızda da bütçemizi takip etmek, görev listesi oluşturmak gibi konularda Excel en büyük yardımcımızdır.

Muhasebeden Analitiklere Excel Eğitimleri

Vidoport olarak, Excel Eğitimleri arasında yer alan 'Excel:Mac 2011 - Excel'de Conditional Formatting Kullanmak' dersi ile Excel'in conditional formatting özelliğini MAC kullanıcılarına özel olarak anlatıyoruz. 

Ayrıca 'MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin' eğitim setimizle tüm seviyelerde MAC kullanıcılarına Excel'i öğretiyoruz.

Ayrıca, Excel videolarını içeren bu ve diğer eğitim setlerimizden faydalanmak için Yıllık Üyelik satın alabilirsiniz. Yıllık Üyelik ile tüm eğitimlerimize erişebilir, kariyerinizi bir adım öteye taşıma fırsatı elde edebilirsiniz.

En Başa Dön