Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Outlook'da Görevler ile Çalışma

Microsoft Outlook'da Görevler ile Çalışma
18 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Outlook'da Görevler ile Çalışma

Microsoft Outlook: İş Dünyasında Görev Yönetimi

İş dünyasında e-posta ve ajanda yönetiminin en önemli araçlarından birisi olan Outlook, Microsoft tarafından geliştirilmiş, kişisel bilgi yönetim uygulamasıdır. Bu platform sayesinde, kullanıcılar e-postalarını yönetebilir, takvimlerini kontrol edebilir ve en önemlisi görevlerini yönetebilirler. 

A'dan Z'ye Microsoft Outlook Kullanımı

Bu yazımızda, 'A'dan Z'ye Microsoft Outlook Kullanımı' eğitim setimizden "Görevler ile Çalışmak" dersine odaklanacağız.

Outlook'un "Görevler" özelliği, bir to-do listesi oluşturarak işlerinizi takip etmenizi ve organize etmenizi sağlar. Görevlerinizi oluşturabilir, düzenleyebilir, paylaşabilir ve tamamlandığında kaldırabilirsiniz.

Görevler ile Çalışmak

'Görevler ile Çalışmak' dersimizde, bu özelliği en verimli şekilde nasıl kullanabileceğinizi ayrıntılı bir şekilde ele alıyoruz. 

'A'dan Z'ye Microsoft Outlook Kullanımı' dahil olmak üzere, detaylı Outlook Eğitimleri için Vidoport'u ziyaret edebilir ve Yıllık Üyelik ile tüm eğitimlere sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. 

Daha fazla bilgi için Yıllık Üyelikler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yıllık Üyelik sayemizde tüm 'Outlook' videolarına ve diğer eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Çalışma hayatınıza değer katacak bu eğitimlerle becerilerinizi geliştirebilir ve işinizi kolaylaştırabilirsiniz. 

Gelişmeye ve öğrenmeye devam edin! 

 

En Başa Dön