Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word: Excel Tabloları ile Word'i Etkili Bir Şekilde Kullanma Yöntemleri

Microsoft Word: Excel Tabloları ile Word'i Etkili Bir Şekilde Kullanma Yöntemleri
08 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word: Excel Tabloları ile Word'i Etkili Bir Şekilde Kullanma Yöntemleri

Microsoft Word 2016, 2019 & 365: Excel Tablolarını Word'e Bağlantılı Yapıştırma

Merhaba değerli okurlar, bugün sizlere Microsoft Word alanında vermiş olduğumuz, özellikle 'Excel tablolarını Word’e bağlantılı yapıştırma' ders içeriği olan'Excel Tablolarını Word'e Bağlantılı Yapıştırma' konusunu anlatan eğitim setimizden bahsetmek istiyorum.

Microsoft Word Eğitimi: Excel Tablolarını Word'e Bağlantılı Yapıştırma

Microsoft Word Eğitimleri kapsamında, bir çoğumuzun belki de farkında olmadığı 'Excel tablolarını Word’e bağlantılı yapıştırma' özelliği, Excel’deki tablolarınızı Word’e bağlantılı olarak yapıştırmanızı ve Excel’de yapılan her türlü güncelleme sonrası Word dokümanınızdaki tablonun otomatik olarak güncellenmesini sağlar.

Microsoft Word Eğitim Seti (2016 & 2019 & 365)

Verdiğimiz 'Microsoft Word Eğitimi (2016 & 2019 & 365) ile Excel ve Word arasındaki bu bağlantı özelliği ve daha pek çok özelliği uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız bu özel eğitim seti ile Microsoft Word üzerinde hakimiyetinizi artırabilir ve iş verimliliğinizi yükseltebilirsiniz.

Vidoport ailesi olarak sizlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek için her zaman yanınızdayız. Ayrıca, en kaliteli eğitim setlerimize ulaşmanız için Yıllık Üyelik avantajlarını da kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Bu üyelik ile bir yıl boyunca tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.

Sonuç olarak, Vidoport ailesi olarak siz değerli kullanıcılarımıza Microsoft Word videolarımızı içeren eğitim setlerimizle Microsoft Word alanında farkınızı ortaya koymanız ve bilgi seviyenizi yükseltmeniz için en kaliteli ve özgün eğitimleri sunuyoruz. İyi eğitimler dileriz.

En Başa Dön