Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word'in İncelikleri: Ekran Kırpma ve Resim Kaydetme Özelliği

 Microsoft Word'in İncelikleri: Ekran Kırpma ve Resim Kaydetme Özelliği
27 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word'in İncelikleri: Ekran Kırpma ve Resim Kaydetme Özelliği

Microsoft Word: İş Dünyasının Vazgeçilmezi

İçerisinde muazzam bir dizi özelliği barındıran Microsoft Word, iş dünyası için belge oluşturmanın ve düzenlemenin standart yöntemidir. Raporlar, mektuplar, broşürler ve hatta web siteleri bile Word üzerinde kolayca oluşturulabilir.

Kullanım Alanları ve Önemi

Bilgisayar tabanlı işlerin çoğunda Word kullanılır. İster bir e-posta taslağı, ister yazılı bir rapor olsun, Word çeşitli düzenleme ve formatlama araçları ile bunları kolaylaştırır. Profesyonel düzeyde çalışmak için Microsoft Word Eğitimleri ile becerilerinizi geliştirin.

Ekran Kırpma ve Resim Kaydetme

Microsoft Word'de belki de en kullanışlı olan özelliklerden biri, belgelerimize ekleyebileceğimiz resim ve ekran görüntülerini düzenleme yeteneğidir. 'Ekran kırpma özelliği ile resim olarak kaydetmek' hakkında detaylı bilgi veren dersimize göz atabilirsiniz.

'Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları)' eğitim setleri ile Word kullanımında ustalaşın ve iş dünyasında fark yaratın. 

Unutmayın, Yıllık Üyelikler ile Microsoft Word ve diğer tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilir ve bilgi birikiminizi güncelleyebilirsiniz. Vidoport ile sürekli daha fazlasını öğrenin.

En Başa Dön