Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word: Kenar Boşlukları ve Sayfaları Yatay/Dikey Çevirmek

Microsoft Word: Kenar Boşlukları ve Sayfaları Yatay/Dikey Çevirmek
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word: Kenar Boşlukları ve Sayfaları Yatay/Dikey Çevirmek

Microsoft Word: İş Dünyasında Bir Zorunluluk

İş dünyasında, raporlar yazmak, projeler planlamak, sunumlar oluşturmak gibi birçok önemli görev, Microsoft Word kullanılarak gerçekleştirilir. Bu yüzden, her profesyonelin sadece temel özelliklerini değil, onun gelişmiş işlevlerini de anlaması gerekir.

Microsoft Word Eğitimleri

Vidoport, size Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları) eğitim seti ile Word'ü verimli bir şekilde kullanmanız için gerekli tüm bilgi ve yetenekleri sunar. Bu eğitimler, iş ortamında karmaşık belgeler oluşturmanıza, stili ve düzenlemeyi özelleştirmenize yardımcı olur.

Kenar Boşlukları ve Sayfaları Yatay/Dikey Çevirmek

Kenar Boşlukları ve Sayfaları Yatay/Dikey Çevirmek dersinde, bir belgeye dikey ya da yatay yönlendirmeyi nasıl uygulayacağınızı ve kenar boşluklarını nasıl düzenleyeceğinizi öğreneceksiniz.

Vidoport'ta yıllık üyelik satın alarak, Microsoft Word Eğitimleri dahil tüm derslere  yaşayarak erişebilirsiniz. Yıllık Üyelik , size bir yıl boyunca tüm eğitimlere erişim hakkı verir ve mükemmel bir yatırımdır. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz hakkında daha fazla bilgi için siteyi ziyaret edin. Daha fazla başarılı olmak ve kendi alanınızda uzmanlaşmak için bu fırsatı kaçırmayın.

En Başa Dön