Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Word Seti ile Yazıtipi Grubu ve Simgelerinin Kullanımı

Microsoft Word Seti ile Yazıtipi Grubu ve Simgelerinin Kullanımı
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Word Seti ile Yazıtipi Grubu ve Simgelerinin Kullanımı

Microsoft Word Kullanımı (2010-2013 Versiyonları) Seti ile Yazıtipi Grubu ve Simgelerinin Kullanımı

Microsoft Word - Sadece Bir Kelime İşlemci Değil

Microsoft Word, üretkenliği ve iş yoğunluğunu idare etmenin en güvenilir yollarından biridir. Döküman oluşturmanın yanı sıra, işlerinizi düzenler ve takip etmenizi sağlar.

Yazıtipi Grubu ve Simgelerinin Kullanımı

Yazıtipi grubu ve simgelerini kullanımı, belgelerinizi kişiselleştirmenin anahtarıdır. Bu dersin amacı, yazıtipi grup ve simgelerinin nasıl kullanılacağını ve belgelerinize uygulanacağını anlamaktır.

Microsoft Word Kullanımı (2010-2013 Versiyonları) eğitim seti, belgelerinizi düzenlerken kullanabileceğiniz beraberinde birçok özelliği getirir. Bu derste, Word'un en önemli özelliklerinden biri olan Yazıtipi grubu ve simgelerinin nasıl kullanılacağını öğreneceksiniz. 

Microsoft Word Eğitimleri sayfamızdan, Word'un tüm özelliklerini nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

 Vidoport'un Yıllık Üyelik seçenekleriyle, "Microsoft Word" video eğitimlerimize ek olarak, sunulan diğer tüm eğitimlere sınırsız ve tam süresinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Word eğitim setlerimizin ve Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını arttırma hedefimiz, sizlere daha fazla değer sunmak ve öğrenme deneyiminizi sürekli hale getirmektir. Daha fazla bilgi için lütfen Üyelik Ücretleri sayfamızı ziyaret edin.

En Başa Dön