Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Office 365 İçin Ücretsiz Kurulum ve Dil Ayarlama Rehberi

Office 365 İçin Ücretsiz Kurulum ve Dil Ayarlama Rehberi
02 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Office 365 İçin Ücretsiz Kurulum ve Dil Ayarlama Rehberi

Office 365’i Ücretsiz Kurma ve Dil Seçenekleri

Merhaba sevgili okurlar, bugün sizinle birlikte Office 365’in nasıl ücretsiz kurulacağını ve yüklediğiniz farklı dilleri nasıl varsayılan dil olarak ayarlayabileceğinizi anlatacağım. Bu işlemler, belge oluşturma ve düzenleme konusunda dünya çapında en yaygın olarak kullanılan program olan Excel'i da içeriyor.

Office 365 Kurulum (Ücretsiz)

Office 365, Microsoft’un en popüler ofis yazılımı paketidir ve Word, PowerPoint, Outlook ve tabii ki Excel gibi birçok farklı uygulamayı barındırır. "Office 365 Kurulum (Ücretsiz)" adlı eğitimimizde, bu yazılım paketini nasıl doğru bir şekilde indirip kuracağınıza dair detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Office 365 Dilleri Varsayılan Yapma

Bir dil seçeneği, belgelerinizde kullanacağınız dil ve yazım denetimi için belirleyeceğiniz varsayılan dil anlamına gelir. "Office 365 programlarında yüklediğiniz farklı dilleri varsayılan yapmak" eğitimimizde, bu ritüeli nasıl gerçekleştireceğinizi adım adım anlatıyoruz. Bu sayede, her bir belge için farklı bir dil seçeneği ayarlayabilirsiniz.

Excel Eğitimleri kapsamında sunacağımız bu bilgilerin size Office 365'ı daha rahat bir şekilde kullanmanızda yardımcı olacağını düşünüyoruz. 

Office 365 kullanarak profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz diğer eğitimlerimiz için Vidoport Yıllık Üyeliği'ni inceleyebilirsiniz. Yıllık Üyelik sayfamızdan uygun fiyatlı ve sınırsız erişime sahip eğitim paketlerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.

Vidoport'un 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerine göz atmak ve Office 365'de verimli bir şekilde çalışmanın bir parçası olmak ister misiniz? Vidoport Yıllık Üyeliğimiz, bu eğitim setlerine ve diğer tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlıyor. Böylece gereken her konuda kendinizi geliştirme şansına sahip olabilirsiniz. Yıllık üyeliklerimizi incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Yıllık Üyelik sayesinde eğitiminiz hiçbir zaman durmaz.

En Başa Dön