Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Öğrenmeye SQL ve Büyük Veri ile Başlayın: Fonksiyonlar ve Eğitimler

Öğrenmeye SQL ve Büyük Veri ile Başlayın: Fonksiyonlar ve Eğitimler
14 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Öğrenmeye SQL ve Büyük Veri ile Başlayın: Fonksiyonlar ve Eğitimler

SQL ve Büyük Veri: İş Dünyasındaki Önemi ve Kullanım Alanları

 

İş dünyası hızla dijitalleşiyor ve SQL ve Büyük Veri becerileri bu dönüşümde önemli bir rol oynuyor. Büyük Veri, işletmelerin karar verme süreçlerini iyileştirebilir ve onları daha rekabetçi hale getirebilir. Birçok işletme, veri analitiği becerilerini işlerine dahil etmeyi hızlandırıyor ve bunun bir parçası olarak SQL bilgisine ihtiyaç duyuyor. 

SQL ve Büyük Veri Eğitimleri

Vidoport, SQL ve Büyük Veri Eğitimleri ile kullanıcılarına başlangıçtan ileri seviyeye kadar SQL becerileri sağlar. 'A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri' adlı eğitimimiz, her düzeyden kişinin SQL ve Büyük Veri alanına girmesini kolaylaştırır. 

Temel Fonksiyon Kavramı, Ay Getiren Fonksiyon Yazma

Bize 'Temel Fonksiyon Kavramı, Ay Getiren Fonksiyon Yazma' dersinde SQL ile ilk kez tanışanlar için Temel Fonksiyon Kavramı kısmı, bunu bir adım daha ileriye taşıyanlar için ise Ay Getiren Fonksiyon Yazma bölümü yer almaktadır.

Vidoport, Yıllık Üyelik seçeneği ile birlikte SQL ve Büyük Veri konularında bir dizi video eğitim setine erişim sunar. Bu eğitim setleri, yüksek kaliteli eğitim materyallerini kolayca ulaşılabilir ve uygun fiyatlı hale getirir, bu sayede daha fazla kişi büyük veri ve SQL konularında kendilerini geliştirebilir.

En Başa Dön