Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013 Eğitimi: Belirli bir E-Posta Adresinden Gelen E-Postaları Nasıl Buluruz?

Outlook 2013 Eğitimi: Belirli bir E-Posta Adresinden Gelen E-Postaları Nasıl Buluruz?
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013 Eğitimi: Belirli bir E-Posta Adresinden Gelen E-Postaları Nasıl Buluruz?

Outlook 2013: E-Postaları Verimli Bir Şekilde Nasıl Yönetiriz?

E-Posta yönetimi, gündelik iş yaşantısının temel gereksinimlerindendir. Microsoft'un zamanla en çok kullanılan uygulamalarından biri haline gelen Outlook, kullanıcılara kolayca e-postalarını, kişilerini ve takvimlerini yönetme imkanı sağlamaktadır 

Outlook 2013 Eğitimi: Tek Seferde Neden Çok Şey Öğrenmelisiniz

Her ne kadar Outlook'un temel özelliklerini öğrenmek kolay olsa da, daha kompleks ve verimli kullanım yöntemlerini öğrenmek biraz zaman alabilir. Biz de tam bu sebeple, Outlook Eğitimleri kategorimizde sizlere en güncel ve en kullanışlı Outlook ipuçlarını öğrenme fırsatı sunuyoruz. Bu bilgileri öğrenerek hem işinizde zamandan tasarruf edecek, hem de Outlook'u çok daha hızlı ve etkili bir şekilde kullanabileceksiniz.

'Belirli Bir E-Posta Adresinden Gelen E-Postalar Nerede?'

Çoğu zaman, belirli bir e-posta adresinden gelen mesajlara hızlıca ulaşmak gerekebilir. Ancak e-posta hesabınızda binlerce mesaj varsa bu kolay olmayabilir. Bu gibi durumlarda, 'Belirli bir e-posta adresinden gelen, e-posta'lara ulaşmak' dair dersimizi takip ederek, aradığınız mesajları saniyeler içinde bulabilirsiniz. 

Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' eğitim setimizi takip ederek ve bu blogu okuyarak, Outlook'u en etkili şekilde nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

İhtiyacınız olan tüm Outlook eğitimleri ve daha fazlası için Vidoport Yıllık Üyelik seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz. Yıllık Üyelik, tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim ve indirimli fiyatlarla erişmenizi sağlar. 

En Başa Dön