Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013 ile Grup Oluşturma ve Kişileri Gruplara Ekleme

Outlook 2013 ile Grup Oluşturma ve Kişileri Gruplara Ekleme
04 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013 ile Grup Oluşturma ve Kişileri Gruplara Ekleme

"Outlook 2013 ile Grup Oluşturma ve Kişileri Gruplara Ekleme Nasıl Yapılır?"

Outlook 2013 ve Grup Oluşturma

Outlook’un verimliliğinizi artırabileceği birçok yol var ve bunlardan biri de grupları kullanmaktır. Gruplar, belirli bir konu, proje veya görev etrafında organize olmanıza yardımcı olabilir. Bu yazıda, "Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak" eğitim setinde yer alan "Gruplar oluşturarak, kişileri gruplara eklemek" konusu üzerine konuşacağız.

Kişileri Gruplara Nasıl Ekleriz?


Grupları kullanmanın en büyük avantajlarından biri, doğrudan kişileri gruplara ekleyebilmektir. Bu, onları kolaylıkla bulmanıza ve yönetmenize yardımcı olabilir. Bu konuda daha fazla bilgi için "Outlook Eğitimleri" kategorisinden ilgili derslere göz atabilirsiniz.

Bunun yanısıra, Yıllık Üyeliklerimiz ile de hem bu eğitim setine hem de diğer tüm 'Outlook' videolarını içeren eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik, en son güncellemeleri ve yeni eğitimlerin keyfini çıkarmanın en ekonomik yoludur. Başta 'Outlook' olmak üzere Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word gibi birçok alanda bilgi ve becerinizi artırmak için Vidoport'taki Yıllık Üyeliklerimize göz atmayı unutmayın.

En Başa Dön