Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013: Belirli Kişilerden Gelen E-posta'ları Bir Mesaj İle Açmak

Outlook 2013: Belirli Kişilerden Gelen E-posta'ları Bir Mesaj İle Açmak
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013: Belirli Kişilerden Gelen E-posta'ları Bir Mesaj İle Açmak

İş Dünyasında Outlook'un Önemi ve Kullanım Alanları

Günümüzde profesyonel düzeyde bir iş hayatı yürütmek için teknolojiye olan bağımlılık gittikçe artmaktadır. Bildiğiniz gibi, iş dünyasında e-posta gönderimi ve takip etme işlemi devamlı hale gelmiştir. İşte burada Outlook devreye girmektedir.

Outlook Nedir?

Outlook, Microsoft tarafından sunulan bir kişisel bilgi yöneticisidir. E-postaları düzenlemenin yanı sıra; takvimler, kişi listeleri ve görevler dahil olmak üzere bir dizi kişisel bilgiyi yönetme yeteneğine sahiptir.

Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak

Outlook 2013'te "Belirli kişilerden gelen e-posta'ları bir mesaj ile birlikte açmak" kursumuz dahil, Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak eğitim setimiz dikkatinizi çekebilir. 

outlook e-posta sistemini profesyonel düzeyde kullanmayı öğrenenler için e-posta işlem süreleri büyük ölçüde azalırken, verimlilik artar. 

E-posta bileşeni, özellikle belirli kişilerden gelen e-postaları bir mesaj ile açmaya olanak tanıyan özellikleri ile oldukça kapsamlıdır. Bu ve dahası 'Belirli kişilerden gelen e-posta'ları bir mesaj ile birlikte açmak' dersimizde mevcut. 

Outlook Eğitimleri ile iş hayatınızda daha etkin ve verimli bir şekilde e-posta yönetimini sağlayabilir, kişiler ve takvim kullanımını iyileştirebilirsiniz.

Vidoport Yıllık Üyelikler

Vidoport tarafından sunulan eğitim setleriyle kişisel ve profesyonel gelişiminizi maksimuma çıkarabilir, kariyerinizde hedeflediğiniz ilerlemeyi sağlayabilirsiniz. Özellikle, Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak eğitim setimiz gibi Vidoport Yıllık Üyelik ile sınırsız erişebileceğiniz birçok eğitim seti mevcuttur. Bu sayede, kendi öğrenme hızınızda ve zamanınızda öğrenmeye devam edebilirsiniz. 

Bağlantıyı tıklamak ve yıllık üyeliğinizle hemen öğrenmeye başlamak için acele edin!

En Başa Dön