Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI DAX ile Bürüt Karın Üstü Altındaki Değerler

Power BI DAX ile Bürüt Karın Üstü Altındaki Değerler
18 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI DAX ile Bürüt Karın Üstü Altındaki Değerler

Power BI DAX Formülleri İle Bürüt Karın Üstü Altındaki Değerleri Analiz Edin

Veri analizi ve görselleştirmenin en önemli araçlarından biri olan Power BI & Query & DAX, size karmaşık veri setleriyle kolaylıkla çalışabilme, anlamlı bilgiler çıkarabilme ve dinamik görselleştirmeler oluşturabilme yeteneği sunar. 

Power BI & Query & DAX Eğitimleri

 

Vidoport olarak, Power BI & Query & DAX Eğitimleri çerçevesinde ürettiğimiz derslerle, bu yetenekleri en iyi şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlatıyoruz. 

Özellikle "Bürüt Karın Üstü Altındaki Değerleri Bulmak" dersi, Power BI DAX formüllerini kullanarak veri analizi yapmanın ve analiz sonuçlarından maksimum verim almanın temel prensiplerini aktarıyor.

Power BI DAX Formülleri

Bu dersi izlerken, Power BI DAX Formülleri uygulamaları ile ilgili cerrahi bir bakış açısı geliştireceksiniz. Değerleri toplamak, ortalama almak, karşılaştırmalar yapmak ve eldeki verilerden özelleştirilmiş kıstaslar oluşturmak konularının üzerinde duracağız.

Bürüt Karın Üstü Altındaki Değerleri Bulmak dersinde, veri setlerinizdeki bir dizi değeri analiz etmeyi, özellikle de belirli bir eşiği aşan veya altında kalan değerleri belirlemeyi öğreneceksiniz. Bu yetenek, iş kararlarınızı yönlendirmek ve otomatikleştirmek için kritik öneme sahip olabilir.

Sonuç olarak, veri analizi yeteneklerinizi geliştirmek için Power BI ve DAX formülleri kullanmayı öğrenmek istiyorsanız, Vidoport'un Power BI & Query & DAX Eğitimleri tam size göre. Her ders, size bu araçları nasıl etkili bir şekilde kullanacağınızı adım adım öğretir ve bu konuda deneyim kazanmanıza yardımcı olur.

En Başa Dön