Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Power BI İle İş Süreçlerinizi İyileştirme: Geciken Teslimatları Bulma

Power BI İle İş Süreçlerinizi İyileştirme: Geciken Teslimatları Bulma
29 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Power BI İle İş Süreçlerinizi İyileştirme: Geciken Teslimatları Bulma

Power BI ile Geciken Teslimatların Oranını Bulma

Merhaba değerli Vidoport takipçileri! Bugünkü blog yazımızda, veri analitiği konusunda dünya genelinde birçok kuruluşun tercih ettiği Power BI platformu üzerinde, iş süreçlerimizi değerlendirmeye yönelik bir konuyu ele alacağız. Power BI & Query & DAX eğitim setlerimiz sayesinde bu platformu nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız.

Geciken Teslimatların Oranını Bulmak

Birçok kuruluş, siparişlerin belirlenen sürelerde teslim edilip edilemediğinin takibini sağlar. Bu sayede, süreçlerin ne kadarı başarılı sonuçlandığını ve hangi bölgelerde iyileştirmelere ihtiyaç olduğunu belirlerler. 'Geciken teslimatların oranını bulmak' dersimizde, Power BI üzerinde bu işlemi nasıl yapabilmenizi adım adım anlatıyoruz. Bu dersi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

DAX Formülleri ile Veri Analizleri

Veri analitik araçlarında DAX formülleri oldukça önemlidir. Power BI DAX Formülleri eğitim setimiz, DAX formüllerine aşina olmanız adına hazırlanmış bir set olup Power BI kullanımında size rehberlik edecektir.

Daha detaylı bilgi ve içerikler için Power BI & Query & DAX Eğitimleri'nimize göz atabilirsiniz.

Ayrıca, sadece tek bir konu üzerinde değil, genel anlamda Power BI ile ilgili konulara hakim olmak için Vidoport'un Yıllık Üyelikleri'ne bakabilirsiniz. Yıllık Üyelikler, gelişmekte olan teknoloji konularında kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Power BI ve daha birçok öğretici sete erişim sağlamak için Vidoport'un Yıllık Üyelikleri'ne göz atın ve kendinizi teknoloji konularında geliştirin! Detaylar için buraya tıklayın.

En Başa Dön