Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

SQL, Büyük Veri ve DevExpress İle İş Zekası

SQL, Büyük Veri ve DevExpress İle İş Zekası
23 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

SQL, Büyük Veri ve DevExpress İle İş Zekası

'SQL ve Büyük Veri' Hakkında Her Şey - DevExpress İle İş Zekası

Merhaba değerli Vidoport kullanıcıları! Bugünkü blog yazımızda sizlere 'SQL ve Büyük Veri' konusuna dair ayrıntılı bilgiler sunacağız. Vidoport olarak kaliteli ve anlaşılır eğitimler sunmayı hedefliyoruz. Bu yazımızda 'DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları (Ücretsiz)' eğitim setimiz içerisinde bulunan derslerden biri olan 'Calulated Field - 1' hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

SQL ve Büyük Veri

Bilgi çağında, kurumların rakiplerinden öne geçmelerinin en etkili yolu, eldeki verileri anlamlı şekilde analiz etmek ve yorumlamaktır. Bunun için de SQL gibi programlama dillerini ve Büyük Veri teknolojilerini anlamak ve kullanabilmek gerekiyor. Vidoport olarak 'SQL ve Büyük Veri Eğitimleri' sunmaktan gurur duyuyoruz.

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları

DevExpress, yazılım geliştirmede kullanılan bir takım araçlardır. Bu araçlar, programcıların kullanıcı dostu, kullanışlı ve göze hoş gelen uygulamalar oluşturmasına yardımcı olur. İş Zekası alanında bu araçları etkin bir şekilde kullanmayı öğrenmek isterseniz, 'DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları (Ücretsiz)' eğitim setimizi tercih edebilirsiniz.

Vidoport 'SQL ve Büyük Veri' ve 'DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları' konularına dair eğitim setleri sunmaktadır. Bu eğitim setlerini, Vidoport üzerindeki 'Yıllık Üyelik' avantajları ile satın alabilirsiniz. Yıllık Üyelikler ile sınırsız erişim sağlayabilir ve kendinizi sürekli geliştirme fırsatı bulabilirsiniz.

En Başa Dön