Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Veri Doğrulama: Excel'de Verilerinizi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?

Veri Doğrulama: Excel'de Verilerinizi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?
07 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Veri Doğrulama: Excel'de Verilerinizi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?

Excel'de Veri Doğrulama Kullanımıyla Verilerinizi Kontrol Altına Alın

Merhaba değerli Vidoport okuyucuları, bugün sizlere çok önemli ve bir o kadar da kullanışlı bir 'Excel'de Veri Doğrulama kullanımı' dersinden bahsedeceğim. Bu ders, 'Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel' eğitim setimizde yer alıyor.

Veri Doğrulama Nedir?

Veri doğrulama, Excelde girdiğiniz verileri kontrol altına almanızı sağlar. Girdiğiniz verinin belirli kriterlere uyması gerekiyorsa, 'Veri Doğrulama kullanımı' sizin için idealdir.

'Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel' ve Veri Doğrulama

'Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel' eğitim setimizde 'Veri Doğrulama' konusuna detaylı bir şekilde değiniliyor. Bu ders, veri doğrulamanın ne olduğunu, ne işe yaradığını ve nasıl yapıldığını anlatmaktadır.

Yeniliklere açık olmanız ve genel olarak Excel Eğitimleri ile yeteneklerinizi geliştirmeniz, kariyerinizde sizi bir adım öne taşıyacaktır. 

Verdiğim bağlantılardan dileyen 'Excel'de Veri Doğrulama kullanımı' dersimize erişebilir ya da 'Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel' eğitim setimize göz atabilirsiniz. 

Vidoport'un sağladığı Yıllık Üyelik seçeneğine göz atarak 'Excel'den Word'e, SQL'den PowerPoint'e birçok ders ve eğitim setine erişme imkanı bulabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz ile sınırsız eğitim alın ve kariyerinizi daima ilerletin.

En Başa Dön